sales@openautocenter.ro | office@openautocenter.ro | 0232.224.967 | Iasi, Romania

Noua Fabia

Test Drive Skoda
Weltauto Porsche Bank Romania
Descriere model Galerie foto Configurator auto

Noua Fabia

Cel mai popular model din segmentul maşinilor de dimensiuni reduse - a treia generaţie Fabia stabileşte noi standarde în termeni de precizie, spaţiu, funcţionalitate şi grija pentru mediul înconjurator. Un nou design cu un limbaj expresiv, emoţional. În plus, oferă sisteme avansate de securitate, confort şi infotainment.

 

 

 

Design

 

Noua Fabia atrage privirile oriunde apare

 

 

 

 

Design-ul exterior

 

Sectiunea frontală a noii Fabia emană forţă şi încredere în sine. Grila radiatorului dispune de lamele verticale, iar emblema ŠKODA este poziţionată proeminent pe capota motorului.

 

Carcasele farurilor cu muchii cristaline în partea interioară amintesc de excelenţa maeştrilor în prelucrarea cristalului de boemia. Începând cu versiunea Ambition, farurile dispun de un fundal negru şi de LED-uri pentru lumina de zi.

 

Plafonul panoramic vitrat, disponibil atât pentru versiunea hatchback cât şi pentru cea Combi, se întinde de la parbriz si până la eleronul de la nivelul plafonului.

 

Design Noua Skoda Fabia
Noua Skoda Fabia Design

 

 

La fel de captivant este si interiorul masinii, cu materiale de calitate si prelucrare precisa, oriunde v-ati uita. Accentuarea liniilor orizontale si ergonomia rafinata confera interiorului acestei masini compacte confort, un design sigur pe sine si spatiu surprinzator de mare.
Va veti bucura de sentimentul de libertate si spatiu oferit de plafonul panoramic vitrat. De asemenea, Noua Skoda Fabia ofera pe locurile din spate un spatiu extrem de generos pentru prietenii sau familia dumneavoastra. 

Design-ul interior

 

La fel de captivant este şi interiorul maşinii, cu materiale de calitate şi prelucrare precisă, oriunde v-aţi uita. Accentuarea liniilor orizontale şi ergonomia rafinată conferă interiorului acestei maşini compacte confort, un design sigur pe sine şi spaţiu surprinzător de mare.

 

Vă veţi bucura de sentimentul de libertate şi spaţiu oferit de plafonul panoramic vitrat.

 

De asemenea, Noua Skoda Fabia oferă pe locurile din spate un spaţiu extrem de generos pentru prietenii sau familia dumneavoastră. 

 

 

Colour Concept

 

Maşina dumneavoastră ar trebui să fie semnătura dumneavoastră. Creat exclusiv pentru versiuea hatchback, ColourConcept oferă numeroase opţiuni pentru personalizarea noii dumneavoastre Fabia.


Zugraviţi-vă cotidianul în combinaţia de culori preferată. Îmbinaţi albul cu nuanţele de roşu sau galbenul cu negru şi lumea nu va mai fi nevoită să aştepte soarele şi ploaia pentru a fi martora unui curcubeu.


Alegeţi plafonul, oglinzile exterioare şi jantele cu finisaj alb, argintiu, roşu sau negru şi asortaţi-le cu gama de culori pentru caroserie.

 

Noua Skoda fabia Colour Concept

 

 

 

Simply Clever

 

Descoperiti acele mici lucruri care fac marea diferenţă. Numiţi-le atenţie pentru detaliu, sau, cum le numim noi, Simply Clever.


 

Noua Skoda fabia detalii simply clever

 

Detalii de interior

 

Când conduceţi puteţi avea la îndemână dispozitivele dumneavoastră, ca de exemplu smartphone-ul, aşezat în siguranţă în suportul multimedia din suportul dublu pentru pahare aflat pe consola centrală.

Buzunarele de depozitare de pe părţile interioare ale spătarelor faţă pot găzdui o hartă, un telefon mobil sau alte obiecte mici.

Puneţi resturile mai mici, precum pungile de snacks-uri, în recipientul pentru gunoi care poate fi cu usurinţă scos şi golit. Poate fi introdus în spaţiul de depozitare din panoul uşii din faţă.

 


 

Detalii portbagaj

 

Portbagajul spaţios al noii Fabia prezintă cifre impresionante, versiunea hatchback oferă o capacitate de 330 de litri cu bancheta nerabatată şi 1.150 litri cu bancheta rabatată.

 

Planşa de acoperire a portbagajului poate fi fixată în două poziţii la versiunea hatchback, iar în poziţia inferioară permite transportul obiectelor mai fragile.

 

Cumpărăturile dumneavoastră nu vor cădea din plasele agăţate pe cârlige. Iar spaţiul de depozitare flexibil este un accesoriu util ce poate fi folosit pentru a menţine obiectele mai mici într-un loc fix.

 

Noua Skoda fabia detalii simply clever

 

 

 

Tehnologie

 

Învataţi-vă smartphone-ul să fie şi mai inteligent. Prezentaţi-l şi maşinii dumneavoastră.

 

 

Noua Skoda Fabia technologie

 

Infotainment

 

Acum maşina şi smartphone-ul dumneavoastră sunt perfect sincronizate. Cu Sistemul MirrorLink™ display-ul sistemului dumneavoastră radio va “oglindi” informaţiile de pe smartphone-ul dumneavoastră.

Cu sistemul SmartGate puteţi să vă conectaţi prin bluetooth smartphone-ul la automobil pentru a citi date precum eficienţa călătoriei, caracteristicile dinamice sau informaţii legate de service.

 

Dezvoltat în colaborare cu o marca de sisteme audio de vârf, sistemul ŠKODA Surround dispune de şase difuzoare şi are capacitatea de a crea un impresionant subwoofer virtual.

 

 

 

Confort

 

Trageţi adânc aer în piept. Savuraţi confortul la fel cum savuraţi atenţia. Relaxaţi-vă şi în cele mai lungi călătorii, în climatul optim. Preluaţi controlul deplin asupra vieţii dumneavoastră, fără a vă părăsi zona de confort.

 

Puteţi ajusta cu uşurinţă scaunul corespunzător înălţimii dumneavoastră, astfel încât să vă simţiţi la fel de confortabil ca acasă şi să aveţi vizibilitate optimă de la bordul maşinii dumneavoastră.

 

Călătoriile dumneavoastră vor fi şi mai sigure şi mai plăcute, acum că puteţi lăsa activarea şi dezactivarea farurilor şi stergătoarelor pe seama asistentului pentru ploaie şi lumini.

 

Noua Skoda Fabia Confort
Noua Skoda Fabia Confort

 

Confort

 

Noua Skoda Fabia poate fi echipată cu KESSY (sistemul de acces şi pornire fără cheie) sau cu versiunea simplificată a acestui sistem, numită Easy Start.

Sistemul Climatronic nu lucrează eficient doar în lunile caniculare de vară. Sistemul vă va asigura confortul maxim pe parcursul întregului an, datorită senzorului de umiditate care rezolvă chiar şi problema parbrizului aburit.

Parcarea noii Fabia este facilă cu asistenţa senzorilor de parcare din faţă şi din spate, care folosesc semnale vizuale şi sonore pentru a indica distanţa faţă de obstacole.

 

 

 

 

Siguranţă

 

Eu risc în viaţă, nu la volan.


 

 

Sisteme de asistenţă

 

La noua Fabia, Sistemul Electronic de Control al stabilităţii dispune de optimizări. XDS+ (diferenţialul controlat electronic) vă permite să negociaţi virajele în mai mare siguranţă şi mai dinamic.

Limitatorul de viteză nu vă va lăsa să depăşiţi limitele de viteză. Doar acţionarea puternică a pedalei de acceleraţie, pentru activarea puterii maxime, va dezactiva limitatorul de viteză.

Noua Fabia este echipată şi cu şase airbag-uri în dotarea standard, pentru a oferi siguranţă maximă atât pentru şofer cât şi pentru echipaj. Acestea includ airbag-uri pentru cap, frontale şi laterale în faţă.

 

Noua Skoda Fabia Sisteme de asistenta

 

 

 

Performanţă

 

Transformaţi drumurile în locul dumneavoastră de joacă. Reuşiţi asta cu motoare care folosesc mai puţin combustibil şi sunt mai ecologice, fără a face compromisuri în privinţa puterii.

 

Noua Skoda Fabia - Performanta

 

Motoare mai economice cu până la 17%

 

Noua Fabia aduce motoare noi, mai eficiente din perspectiva combustibilului consumat. Oferite pentru ţările UE - inclusiv GreenLine- patru pe benzină şi trei diesel. Toate motoarele îndeplinesc standardul EU6 şi sunt echipate cu sistem start-stop şi cu sistem de frână cu recuperare a energiei. Vitezele pot fi schimbate manual sau prin cutie de DSG cu dublu ambreiaj automat.

Chiar şi puterea are nuanţe diferite. Traficul urban cotidian impune motoarele fiabile şi agile cu 3 cilindri. Iar, setea de viteză este mai bine stinsă cu unul dintre dinamicele motoare TSI cu 4 cilindri.

 

 

ACUM POŢI TESTA NOUA SKODA FABIA !

 

În perioada 10 aprilie - 10 mai, Open Service Iasi, te invită să testezi ultima generaţie Fabia. Cu această ocazie, vei afla că Noua Fabia, nu este o simplă maşină, e un asistent personal inteligent, cu interior stilat şi design modern.

 

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii: aici !