sales@openautocenter.ro | office@openautocenter.ro | 0232.224.967 | Iasi, Romania

Dealerul Open Service devine OPEN AUTO CENTER, Iași

 

Ca răspuns la schimbările ce au loc pe piața automotivă, Open Service Iași – Dealer Autorizat Skoda devine Open Auto Center Iași. Un nou nume, o nouă identitate, dar aceleași servicii de calitate.

 

Din aprilie 1998 Open Service este Dealer Autorizat Skoda și Service Autorizat Skoda. Odată cu schimbarea numelui în Open Auto Center, brandul își păstrează statutul de Dealer Autorizat Skoda, dar adaugă la suita sa de autovehicule un nou brand – Ssang Yong, companie coreeană ce își face din ce în ce mai mult simțită prezența și pe piața românească.

 

În ceea ce privește serviciile sale de service, Open Auto Center rămâne Service Autorizat Skoda și Service Multimarcă, oferind aceași calitate a serviciilor și profesionalism ca până acum. Service-ul Open Auto Center va oferi, în continuare, clienților săi următoarele servicii:

Adiacent serviciilor prestate de Open Auto Center ca Service Autorizat, activitatea noului brand va cuprinde și stația ITP (Inspecție Tehnică Periodică) pentru orice marcă de mașini, inclusiv 4x4. Aceasta s-a redeschis în octombrie 2017, așadar, cei care au nevoie vor putea realiza o programare la numărul de telefon 0744 689 885.

 

De asemenea, Open Auto Center va oferi clienților săi și posibilitatea de închiriere a unei mașini Skoda, prin serviciile de Rent a Car.

 

Iar, pentru clienții care doresc să achiziționeze o mașină, aceștia pot, fie consulta portofoliul Open Auto Center de autovehicule noi marca Skoda sau Ssang Yong, fie explora ofertele Open Auto Center de mașini autorulate prin parcul propriu.

 

Așadar, începutul acestui an aduce pentru Open Service Iași, o reconfigurare a brandului în Open Auto Center Iași. Ești așteptat în aceași locație ca până acum pe Calea Chișinăului, nr. 45, Iași fie să beneficiezi de servicii de calitate pentru mașina ta, fie să achiziționezi un nou autovehicul Skoda sau Ssang Yong. Iar, dacă ești un nou venit al Iașiului, poți închiria o Skoda pentru a te purta către destinația dorită.