sales@openautocenter.ro | office@openautocenter.ro | 0232.224.967 | Iasi, Romania

Noua Kodiaq

Test Drive Skoda
Weltauto Porsche Bank Romania
Descriere model Galerie foto Configurator auto

Noua Kodiaq

SKODA Kodiaq impresionează printr-un design impunător, spaţiu generos şi noi soluţii de conectivitate. Noul SUV Skoda reflectă o puternică atenţie la detalii, atât interior cât şi exterior, combinată cu protecţie şi putere. 

 

 

Design

 

Noua ŠKODA Kodiaq - puterea radiază prin designul puternic şi expresiv.

 

 

Design-ul exterior

 

Liniile precise a noii ŠKODA Kodiaq caracterizează forma distinctivă şi maiestuoasă a acesteia. Fie evaluată prin detalii sau ca un întreg, este mai mult decât evident că forma şi funcţiile sunt în perfectă armonie.

 

Conceptul farurilor şi lămpilor anticeaţă este unul din caracteristicele modelului KODIAQ. Lămpile de ceaţă amplasate la înălţimea grilei radiatorului, le protejează împotriva deteriorării, evidenţiind ambiţiile off-road ale maşinii.


Trapa panoramică a noii SKODA KODIAQ  deschide noi orizonturi cu noua funcţie de ajustare electrică, care sporeşte senzaţia de spaţiu.

Design exterior noua Skoda Kodiaq

Design interior noua Skoda Superb

Design-ul interior

 

Frumuseţea interioară a vehiculului este transmisă de luminile ambientale, ce redau senzaţia de spaţiu comod şi confortabil. Astfel, vei avea starea perfectă în orice călătorie.  

Iluminarea discretă transformă orice spaţiu confortabil într-unul excepţional. Experimentează confortul suprem datorită luminilor interioare şi bucură-te de o ambianţă discretă în timpul călătoriei.

 

 

 

Simply Clever

 

Micile ajutoare ale Skodei.

 

Simply Clever interior noua Skoda Superb

Răzuitor de gheaţă

 Pe langa răzuitorul de gheaţă, pe capacul rezervorului poţi găsi şi o protecţie împotriva umplerii incorecte de combustil, desemnată pentru maşini cu motor diesel.

 

Suport umbrelă

 
ŠKODA a venit cu o soluţie pentru zilele ploioase în care aţi uitat umbrela acasă. În interiorul ambelor uşi din faţă sunt montate 2 compartimente ingenioase cu umbrele originale Skoda. Puneţi umbrela umedă înapoi în slot, iar apa se va scurge neobservată.

 

Sertare sub scaunele din faţă 

Sub scaunul şoferului şi al pasagerului din faţă sunt amplasate 2 spaţii de depozitare pentru diverse obiecte mici. Această specificaţie este disponibilă pentru o maşină cu scaune reglabile manual.

 

Pedală virtuală


Atunci când aveţi mâinile ocupate şi reuşiti să deschideţi sau să închideţi compartimentul pentru bagaje, trebuie doar să glisaţi piciorul şi se va deschide automat. Pedala virtuală permite accesul fără contact şi este disponibilă exclusiv cu a cincea uşă controlată electric şi KESSY (Keyless Entry,
Start and exit System).
Simply Clever exterior noua Skoda Superb

 

 

 

Confort

 

Transformă orice călătorie de rutină într-o experienţă extrem de plăcută.

 

KESSY


Maşinile echipate cu KESSY (Keyless Entry, Start and exit System) sunt dotate cu un buton de pornire / oprire pe coloana de direcție pentru aprindere fără cheie și oprirea motorului.


Volan cu încălzire


Volanul multifuncţional din piele, care vă permite să controlaţi radio-ul, telefonul şi DSG-ul alternativ (Direct Shift Gearbox) poate fi dotat cu funcția de încălzire, controlată prin intermediul sistemului infotainment.  
 

Infotaiment noua Skoda Superb
Confort noua Skoda Superb

Lounge step

Acest unghi de relaxare a picioarelor se ataşează la covoarele textile şi transformă călătoriile lungi în unele mai confortabile.

Set pentru dormit

Pasagerii din spate se pot bucura de un somn uşor în timpul călătoriilor lungi mulţumită setului de dormit. Acesta include o pătură şi tetiere pentru scaunele din spate pentru o poziţie mai confortabilă a capului în timpul somnului.

Jaluzele pentru geamurile laterale spate

Jaluzelele mecanice cresc in mod semnificativ confortul pasagerilor în zilele însorite. 

 

 

 

 

Siguranţă

 

Noi am făcut totul pentru a ne asigura că vei ajunge în siguranţă la destinaţia ta. Kodiaq vine cu o mulţime de asistenţi care îţi vor permite să reacţionezi prompt la diverse situaţii.

 

 

sisteme de asistenta noua skoda kodiaq

Sisteme de asistenţă

 

Park assist 

Minimalizaţi eforturile de parcare în locuri strâmte cu asistentul de parcare. Acesta selectează automat un loc de parcare potrivit într-un rând de maşini parcate lateral sau perpendicular.

Trailer assist
Dacă vrei să parchezi maşina cu o remorcă, acest asistent fac manevrele de parcare mai uşoare şi mai sigure. Acest sistem preia controlul maşinii în timpul mersului cu spatele.


Area view camera
Cele 4 camere care detectează spaţiul din jurul maşinii te vor face să te simţi mult mai sigur la volan. Imaginea este transmisă în timp real, pe afișajul de infotainment, astfel încât să poţi reacționa mai rapid la orice intervine în drumul tău.
 

 

 

 

 

Performanţă

 

O aventură urbană sau o expediţie off-road? Oricare ar fi povestea, oferim dinamism combinat cu un consum excelent de combustibil.

 

DYNAMIC CHASSIS CONTROL

Şasiul adaptiv evaluează şi răspunde în mod continuu la diferite situaţii de conducere adaptând caracteristicile de amortizare şi de direcţie. Ca parte a meniului infotainment, vă permite să selectați una dintre cele șase moduri în funcție de cerințele dumneavoastră specifice: Normal, Comfort, Eco, Sport, individual sau zăpadă (exclusiv pentru 4x4).

 

OFF-ROAD MODE

Cu sistemul inteligent OFF-ROAD, care operează la viteze de până la 30 de km/oră, puteţi face faţă şi celor mai dificile terenuri. Acesta este conceput special pentru a regla caracteristicile motorului, asistenţilor electronici şi sistemele de control a stabilităţii. Odată activate, funcţiile sunt afişate pe ecranul infotainment.

Performanta noua Skoda Kodiaq

 

 

 

ACUM POŢI TESTA NOUA SKODA KODIAQ!

 

Open Service Iasi, te invită să testezi noul SUV marca SKODA. Vei afla cum este să transformi orice călătorie obişnuită în una plină de senzaţii speciale.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii din timp: aici !