sales@openautocenter.ro | office@openautocenter.ro | 0232.224.967 | Iasi, Romania

Noua Superb

Test Drive Skoda
Weltauto Porsche Bank Romania
Descriere model Galerie foto Configurator auto

Noua Superb

Noua "navă amiral" ŠKODA - sofisticată, elegantă, dinamică şi modernă. Din partea frontală până la cea din spate, de la roţi, până la plafon, noul Superb are o geometrie clară, contururi expresive, linii elegante şi precizie pură. Cu exteriorul său, noul Superb câştigă statură şi stabileşte un nou etalon pentru clasa de mijloc - tăieturile caroseriei oferă un aspect "musculos", încrezător şi mai emoţional ca niciodată.

 


 

Design

 

ŠKODA Superb nu te invită să o admiri, ci să o admiri îndeaproape.

 

 

Design-ul exterior

 

Partea frontală a noii ŠKODA Superb este caracterizată prin faruri şi proiectoare de ceaţă ascuţite şi late, grila elegantă a radiatorului, logo-ul poziţionat central şi capota conturată dinamic.

 

Designul spate este ascuţit, expresiv şi totodată impresionant. Am adăugat "navei amiral" stopuri spate LED şi un aspect mult mai clar şi articulat. Farurile sunt mai subţiri ca înainte, cu o parte localizată în hayon, iar cealaltă în caroserie.

Partea laterală a noii SKODA SUPERB este dinamică şi elegantă. Linia Tornado, precisă şi bine aşezată, accentuează dinamismul, şi formează un contrast eficace între lumini şi umbre.

Design exterior noua Skoda Superb

Design interior noua Skoda Superb

Design-ul interior

 

Caracterul expresiv și încântător al exteriorului se continuă perfect și în interiorul vehiculului, acesta fiind format dintr-un mix perfect de curbe dinamice şi materiale de calitate, ce conferă confort maxim pentru condus.  

Versiunea Laurin & Klement a fost concepută special pentru cei exigenți, fiind prezente semne distinctive ale exclusivității. Acestea conferă un sentiment de frumuseţe, gusturi rafinate şi standarde înalte.

 

 

 

Simply Clever

 

Detaliile care fac marea diferenţă.

 

Simply Clever interior noua Skoda Superb

Suport pentru pahare - Easy open

 
În cazul în care setea vă lovește pe parcursul călătoriilor lungi, nu aveți nevoie să faceţi un compromis cu privire la siguranță. Baza de cauciuc adeziv a suportului păstrează fix orice recipient de băut. Acum aveți posibilitatea să deschideți-l fără efort și sa-l închideți cu o singură mână.


Suport umbrelă

 
Cum se face că în fiecare zi ploiasă uitaţi umbrela acasă? ŠKODA a venit cu o soluţie inteligentă. Un compartiment special pentru umbrelă în ușa pasagerului din spate. Doar trageți-o afară în timp ce părăsiți autovehiculul. Când vă întoarceți, puneţi umbrela umedă înapoi în slot, iar apa se va scurge neobservată.

Pedală virtuală - senzor pentru deschidere portbagaj

 
Fără mâini libere pentru a deschide portbagajul? Acum am introdus o caracteristică touchless de deschidere ce funcționează cu ajutorul unui senzor poziţionat pe partea inferioară a barei de protecție spate. Pur și simplu apropie piciorul de senzor și se va deschide automat.

 

Cârlig de remorcare rabatabil


Remorcarea a fost mereu un inconvenient incomod. Cu noul nostru dispozitiv de remorcare pliabil, am simplificat întregul proces. Acum puteți pur și simplu desfăşura fără probleme cârligul de remorcare chiar din portbagaj.
Simply Clever exterior noua Skoda Superb

 

 

 

Tehnologie

 

Seria caracteristicilor electrice şi electronice ale noului model ŠKODA Superb nu lăsa aproape nici o dorință neîmplinită.

 

Infotainment


Columbus Multimedia Navigation este controlat prin intermediul a 6,5 "color touchscreen LCD cu rezoluţie de 800x480 pixeli. Controlul vocal este disponibil pentru a opera funcții în Radio, Media, telefon, Harta sau modul Navi. Muzica în format MP3 sau WMA poate fi stocată pe hard-disk de 30 GB, cu 10 GB de spațiu dedicat datelor de navigație

Bluetooth Hands-Free vă va oferi utilizarea confortabilă şi în siguranţă a telefonului în timpul conducerii. De asemenea, atunci când un smartphone cu conexiune de date este asociat cu handsfree-ul, sistemul creează o rețea Wi-Fi mobila, astfel pasagerii pot merge on-line cu tablete sau laptop-urile lor.
Infotaiment noua Skoda Superb
Confort noua Skoda Superb

Confort


Sistemul de ștergătoare automate realizează controlul ștergătoarele față mai ușor și nu distrage atenția șoferului. Astfel traseul dumneavoastră va fi mai clar şi fără inconveniente vizuale.

 


Puteţi ajusta cu uşurinţă scaunele în funcţie de înălţime sau unghiul de înclinaţie, dar şi spaţiul pentru picioare doar prin utilizarea butoanelor de control ale scaunului pasagerului din față.

 


Vei deschide sau închide ușa, vei porni sau opri motorul, prin utilizarea unui singur buton? Acesta este confortul oferit de KESSY.


 

 

 

Siguranţă

 

Eu risc în viaţă, nu la volan.

 

 

sisteme de asistenta noua skoda super

Sisteme de asistenţă

 

Electronic Stability Control – ESC ajută șoferul să se descurce în situații critice atunci când mașina intră in derapaj, comparând în mod constant datele de conducere curente cu valorile prestabilite.


AFS lights on Curve asigură o mai bună iluminare a curbei, permiţând șoferului să răspundă mai rapid la orice obstacol neprevăzut, fiind activ de la 10 km / h.

 

Driver Activity Assistant avertizează șoferii ŠKODA Superb de oboseala iminentă. Sistemul evaluează capacitatea şoferului de a se concentra şi afișează un avertisment vizual: ‘Driver alert. Take a break!’.

 

 

Performanţă

 

Cu noile motoare aflate sub capota noului model Skoda Superb, te vei simţi mai împlinit şi plin de energie la volan.

 

Motoare mai economice cu până la 30%

 

Noua “Navă Amiral” deţine sub capotă noi motoare ce asigură un consum şi emisii cu până la 30% mai scăzute. Škoda Superb 1.6 GreenLine consumă doar 3,7 l/100 km şi emite 95 g/km CO2.

 

Gama de motorizări pe benzină oferă între 125 CP şi 280 CP (1.4 litri 150 CP, 2.0 litri 280 CP), în timp ce motoarele diesel  care vor fi cuplate cu transmisii manuale în 6 trepte sau transmisii DSG livrează între 120 şi 190 de cai-putere (2.0 litri TDI de 150 şi 190 CP). De asemenea, motorizarea entry-level pe benzină, a oricăror tipuri de motoare poate fi cuplată unei cutii automate cu dublu ambreiaj.

Performanta noua Skoda Superb

 

 

 

ACUM POŢI TESTA NOUA SKODA SUPERB!

 

În perioada octombrie - noiembrie, Open Service Iasi, te invită să testezi ultima generaţie Superb. Vei afla că noua Skoda Superb este un tovarăş de drum inteligent şi de încredere, exclusivist, cu design interior stilat şi un design modern.

 

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii: aici !