sales@openautocenter.ro | office@openautocenter.ro | 0232.224.967 | Iasi, Romania

Noua Octavia

Octavia RS

Octavia Combi

Test Drive Skoda
Weltauto Porsche Bank Romania
Descriere model Galerie foto Configurator auto

Noua Octavia

Design design noua octavia

 

Design-ul frontal.

Designul noului model Octavia vă va atrage atenția prin morfologia sa unică, definită de liniile clare, muchiile ascuțite și suprafețele frumos modelate. Noul limbaj de design ŠKODA este simplu, precis și cristalin, conferind mașinii proporții dinamice, un nivel înalt de funcționalitate și o imagine atemporală. Caroseria este dominată de o grilă frontală înconjurată de o ramă cromată, a cărei formă pune în evidență noul logo ŠKODA. Grila este încadrată de farurile cu muchia caracteristică în partea de jos. Poziționarea diferitelor elemente frontale ale caroseriei și forma acestora subliniază carisma și spiritul sportiv al mașinii. Printre noutăți se numără luminile de zi cu tehnologie LED, întotdeauna în combinație cu farurile bi-xenon, care oferă o rază de lumină distinctivă și continuă, precum și atractivele proiectoare de ceață, negre, cu funcție Cornering.

 

Noua tehnologie LED

Privită din spate mașina dispune de un design foarte bine definit. În timp ce bara de protecție robustă evocă un sentiment de siguranță, cea de-a cincea portieră, de dimensiuni mari, face referire la pragmatism și oferă accesul extrem de confortabil la portbagaj. Veți găsi multe elemente în partea din spate a caroseriei care sunt caracteristice noilor automobile ŠKODA: logoul ŠKODA, inscripțiile și adânciturile cristaline pentru numărul de înmatriculare.
Blocurile optice din spate, a căror lumină creează o dublă literă C, sunt imposibil de trecut cu vederea. De asemenea, puteți opta pentru varianta LED, care oferă un nivel superior de iluminare și au un consum de energie foarte redus.

 

 

noua octavia confortConfort

 

Noua definiţie a confortului.

Automobilul oferă mai mult spațiu pentru picioare și pentru cap ocupanților acestuia, chiar și în condițiile în care toate locurile sunt ocupate. Până la trei pasageri pot călători confortabil în spate.

 

Eficiență sporită.

Obținerea unei atmosfere plăcute în interiorul mașinii este o sarcină ușoară pentru sistemul de aer condiționat controlat electronic, Climatronic, cu două zone de acțiune, echipat cu un senzor de umiditate, care reduce aburirea parbrizului.

 

Savoare audio perfectă.

Sub denumirile deja bine-cunoscute: Blues, Swing și Bolero (în imagine), vă oferim sistemul complet nou de radio-infotainment, cu meniu și funcții avansate. Unitatea dumneavoastră radio devine baza unui sistem multimedia de informare, care este interconectat cu mașina. Astfel puteți utiliza unitatea radio pentru a controla meniul cu setările automobilului. Radio Bolero dispune acum de o interfață de control tactilă, mai confortabilă și mai precisă. Unitatea nu înregistrează doar o singură atingere, ci suportă atingeri simultane pentru mai multe funcții.

 

 

Tehnologie tehnologie noua octavia

 

Camera multifuncțională.

Noul model Octavia dispune de sisteme de asistență cu tehnologii avansate, oferind posibilități ieşite din comun. De exemplu, sistemele vă vor ajuta să evitați situațiile de urgență sau să reduceți eventualele consecințe pe care astfel de situații le-ar putea avea. Unele sisteme de asistență utilizează camera video multifuncțională poziționată pe parbriz, în spatele oglinzii retrovizoare din interior: Lane Assistant pentru menținerea mașinii pe banda de mers corectă, Intelligent Light Assistant și sistemul de recunoaștere și afișarea indicatoarelor de circulație.

 

Un computer de bord special.

Funcțiile sistemelor de asistență care utilizează camera video multifuncțională sunt afișate pe panoul de bord, în câmpul vizual al șoferului. O altă inovație este display-ul Maxi DOT color.

 

Parcarea - mai simplă ca niciodată.

Obiectivul primar al sistemelor de parcare este acela de a vă oferi confort și orientare în timpul manevrei de parcare. Sistemul Intelligent Parking Assistant avertizează auditiv, în funcție de traiectoria mașinii, prezența oricărui obstacol relevant, în așa fel încât să nu vă avertizeze inutil cu privire la obstacolele poziționate în față când maneta de viteze este în poziția pentru mersul cu spatele. Iar în cazul în care doriți ca parcarea să fie şi mai facilă, Automatic Parking Assistant vă va fi cel mai bun asistent. Acesta va selecta un loc de parcare corespunzător, va parca între alte automobile poziționate paralel sau perpendicular față de bordură și poate chiar direcţiona maşina dintr-un rând de mașini parcate perpendicular. În cazul parcării paralele, acesta are nevoie de un spațiu cu numai 60 cm mai lung decât mașina (imaginea arată Automatic Parking Assistant pe ecranul sistemului de navigație Amundsen+).

 

 

noua octavia sigurantaSiguranţă

 

Bine protejat.

O gamă bogată de dotări de siguranță vă oferă certitudinea că vă puteți bizui pe mașina dumneavoastră în situațiile extreme. Sunt disponibile până la nouă airbag-uri, care oferă protecție pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră.

Lista de dotări standard a oricărui automobil Octavia include ESC (controlul electronic al stabilității), extins cu noi funcții. De exemplu, sistemul de frânare automată "Multi Collision Brake" (MKB) poate evita mișcările necontrolate ulterioare ale mașinii, în situațiile în care unul dintre airbag-urile frontale a fost activat.

Nivelul de siguranță a fost îmbunătățit în mod semnificativ de sistemele de asistență cu tehnologii avansate, care sunt oferite acum pentru prima dată la automobilele ŠKODA. Oferim de asemenea și Crew Protect Assistant (protecție proactivă pentru șofer și pasagerul din față), care tensionează centurile șoferului și pasagerului din față în situațiile de urgență, închide parțial geamurile electrice și, dacă este cazul, închide trapa.

În afară de protecția ocupanților, oferim și o serie de elemente destinate securității automobilului, inclusiv sistemul de protecție pentru componente, care previne utilizarea la alte autovehicule, de exemplu, a unităților de control, unităților radio sau a sistemelor de navigație.

 

Airbag-uri laterale spate.

Airbag-urile laterale din față și din spate sunt create pentru protecția zonei pelviene și a cutiei toracice în cazul unui impact lateral.

 

Airbag-ul pentru genunchi.

Airbag-ul pentru genunchi, poziționat sub coloana de direcție, protejează picioarele șoferului.