sales@openautocenter.ro | office@openautocenter.ro | 0232.224.967 | Iasi, Romania

Rapid

Rapid Spaceback

Test Drive Skoda
Weltauto Porsche Bank Romania
Descriere model Galerie foto Configurator auto

Rapid

Design skoda rapid design

 

E unic.

Mai mult confort, mai multă siguranţă şi tehnologie mai bună. Aşa arată tovarăşul ideal de drum pentru familia Dumneavoastră. şi îndeosebi mai mult spaţiu: deschiderea largă şi volumul portbagajului accentuează unicitatea noii ŠKODA Rapid în clasa sa.

 

Atractiv şi practic.

Designul dinamic al noului model ŠKODA Rapid demonstrează că o maşină de familie nu trebuie neapărat să arate ca una. Apariţia modelului Rapid inspiră eleganţă atemporală.

 

 

skoda rapid elemente de sigurantaSiguranţă

 

Notă maximă: cinci stele pentru siguranţa modelului ŠKODA Rapid.

Scorul de vârf obţinut la testele de impact Euro NCAP reprezintă confirmarea unei instituţii independente a nivelului înalt de siguranţă oferit de ŠKODA Rapid. În ceea ce privşte siguranţa pasivă, în eventualitatea unui accident, pasagerii sunt protejaţi de un pachet cuprinzător de dotări de siguranţă. Acesta include airbag-uri frontale, laterale şi pentru cap, centuri de siguranţă cu prindere în trei puncte, cu pretensionare şi reglabile pe înălţime, precum şi tetiere. În cazul unei coliziuni, caroseria rigidă a maşinii are un comportament excelent la deformare.

 

Partener de încredere.

Te poţi baza pe siguranţa noului model Rapid, chiar şi în condiţii extreme. Echipamentul standard include o varietate de dotări de siguranţă, precum ESC-ul (programul electronic de stabilitate), ce include ABS şi şase airbag-uri. Familiile care ocupă tot spaţiul maşinii vor aprecia spre exemplu airbagurile laterale şi cea de-a treia tetieră din spate.

 

 

Confort skoda rapid elemente de confort simply clever

 

Deschis la provocări.

Indiferent dacă faceţi cumpărăturile pentru sărbători, sau mergeţi în vacanţă cu familia, Rapid poate face faţă foarte bine tuturor situaţiilor. Modelul are capacitatea de a se adapta cerinţelor de moment. Plierea locurilor din spate măreşte volumul de bază al portbagajului, de 530 de litri, până la un total de 1.470 de litri. Dacă este necesar, puteţi plia doar unul sau două dintre spătare, pentru a obţine mai mult spaţiu de depozitare, în timp ce în spate mai rămâne loc şi pentru pasageri.

 

Simply clever.

Dacă pleci cu familia la drum, trebuie să te gândeşti la multe lucruri. Noi le-am anticipat şi am echipat ŠKODA Rapid cu multe detalii inteligente. Astfel, un recipient portabil asigură depozitarea resturilor, iar racleta amplasată în capacul rezervorului este mereu la îndemână în anotimpul rece. 100% simply clever.

 

 

 

skoda rapid elemente de tehnologieTehnologie

 

Ghidul tău... în toate.

Cu siguranţă nu vă veţi pierde în locurile nefamiliare, cu sistemul de navigaţie Amundsen, care poate fi operat prin intermediul unui touchscreen de 5". În plus faţă de multiplele sale funcţii, sistemul poate afişa şi informaţii provenite de la intalaţia de aer condiţionat Climatronic şi de la device-uri externe, graţie conectorului MDI (Mobile Device Interface).
Schimbare de trepte... rapid !
Transmisia automată DSG  (Direct Shift Gearbox), cu 7 trepte de viteză, oferită împreună cu motorul 1.4 TSI/90 kW, îmbină avantajele cutiilor de viteze manuale cu cele ale transmisiilor automate conveţionale. Timpii reduşi de schimbare a treptelor de viteză au ca rezultat valori excelente de accelerare.