sales@openautocenter.ro | office@openautocenter.ro | 0232.224.967 | Iasi, Romania

Citigo

Test Drive Skoda
Weltauto Porsche Bank Romania
Descriere model Galerie foto Configurator auto

Citigo

Design

 

Companionul tău urban.citigo noua dimensiune urbana

Design-ul său atrăgător cu noul logo ŠKODA şi grila radiatorului cu ramă cromată fac din Citigo maşina perfectă pentru oraş. Printre calităţile sale: compact, uşor de manevrat şi economic.

 

Citigo îţi rezervă o mulţime de surprize.

N-ar fi o ŠKODA dacă nu ar găzdui detalii "City clever": numeroase compartimente de depozitare pentru iPod, iPhone & Co., suporturi practice pentru pahare şi un suport funcţional pentru multimedia. Iar planşa de bord bicoloră conferă prospeţime interiorului.

 

O ofertă de spaţiu imbatabilă.

Cine nu s-a confruntat cu problema locului de parcare? Având o lungime de 3,56 m, Citigo are răspunsul perfect la căutarea tracasantă a unui loc de parcare. Compact și totuşi spaţios – acesta este motto-ul noului model. Citigo dispune nu doar de un habitaclu generos, ci şi de cel mai voluminos compartiment portbagaj din clasa sa.

 

Siguranţă

 

citigo siguranta 5 steleSiguranţa are întâietate.

Deplasarea în oraş, caracterizată de porniri şi opriri dese, necesită un concept de siguranţă complex. Dotările ŠKODA Citigo depăşesc graniţa elementelor de siguranţă indispensabile. Acesta este motivul pentru care a fost desemnat cel mai bun din clasa sa şi pentru care a obţinut calificativul maxim în cadrul testului de impact Euro-NCAP.

 

Cel mai bun din clasa sa.

ŠKODA Citigo oferă un concept de siguranţă unic în clasa mașinilor mici. Pe lângă airbag-urile frontale pentru şofer şi pasager, echiparea standard cuprinde şi airbag-urile speciale pentru cap & torace pentru protecţia în caz de coliziune laterală a ocupanţilor locurilor faţă.

 

Asistenţă inovatoare la frânare.

Un sistem de frânare nou oferă siguranţă sporită – îndeosebi pe străzile aglomerate ale oraşelor. Funcţia de frânare de urgenţă în oraş este activă până la viteza de 30 km/h şi monitorizează spaţiul din faţa maşinii. În cazul în care atenţia şoferului este distrasă de la condus şi nu reacţionează la obstacolul reprezentat de o maşină aflată în faţa sa, sistemul City Safe Drive contribuie la diminuarea intensităţii impactului sau, în cazul ideal, împiedică pe de-a-ntregul producerea unei coliziuni.

 

Confort

 

Sistemul de navigaţie şi infotainment "Move & Fun".citigo sistem navigatie move & fun

"Move & Fun" este un aparat versatil care, pe lângă navigaţie, înglobează funcţii precum pregătire GSM hands-free, media player şi computer de bord. Se conectează printr-un port amplasat în bord şi gestionează accesarea punctelor de interes (destinaţii speciale, benzinării, parcări, obiective turistice etc.), redă imagini stocate pe cardul SD şi poate fi detaşat cu uşurinţă pentru utilizare autonomă.

 

City Clever.

ŠKODA Citigo este foarte descurcăreţ în mediul urban, fiind uşor de manevrat şi prevăzut cu dotări ingenioase. Un exemplu? Suportul pentru multimedia reprezintă soluţia ideală pentru iPohne-ul sau iPod-ul Dvs. S-a zis cu vremurile când smartphone-ul Dvs. aluneca de colo-colo prin maşină.

 

O perspectivă grandioasă.

Pentru Citigo sunt definitorii nivelul ridicat de confort pe care-l oferă în clasa sa şi vizibilitatea foarte bună de jur-împrejur. Dacă priviţi în sus veţi fi răsplătit cu o vedere minunată prin plafonul panoramic.

 

Tehnologie

 

citigo tehnologie modernaMotoare economice.

În Citigo se montează motoare noi pe benzină, cu trei cilindri. Cele două propulsoare de 1 l disponibile (60 respectiv 75 CP) se disting prin sileţiozitate în exploatare şi prin consumul redus de carburant, având performanţe bune şi în deplasările în afara oraşului.

 

Transmisia automatizată ASG.

Ambele versiuni de motorizare ale Citigo pot fi cuplate la o transmisie automată în 5 trepte. ASG dispune de modul "Drive ", ideal pentru traficul urban. Citigo oferă aşadar posibilitatea de renunţare la schimbarea manuală a vitezelor.