sales@openautocenter.ro | office@openautocenter.ro | 0232.224.967 | Iasi, Romania

Noul Yeti

Noul Yeti Outdoor

Test Drive Skoda
Weltauto Porsche Bank Romania
Descriere model Galerie foto Configurator auto

Noul Yeti Outdoor

Design

design noua skoda yeti outdoor

 

O imagine uimitoare 

SUV-ul compact de la ŠKODA este disponibil acum şi într-o versiune de off-road, perfectă pentru călătoriile în afara orașului. Noile părți frontale ale noului Yeti Outdoor sunt acum mai accentuate în plan orizontal și beneficiază de o grilă distinctă și blocuri optice redesenate, disponibile opțional, pentru  prima dată, cu faruri Bi-Xenon cu lumini de zi cu LED, integrate. Păstrând liniile noului limbaj de design ŠKODA, blocurile optice din față sunt acum rectangulare și poziționate mai jos sub bara din față.

 

Fără îndoială – un tip dinamic.

Noua secţiune posterioară a modelului Yeti Outdoor are un nou layout. Acesta include o nouă formă a hayon-ului, cu blocuri optice distincte, care acum au un design în forma literei C și mai precis, și sunt disponibile opțional cu LED-uri și, conform cu noua imagine ŠKODA, au două elemente triunghiulare cubiste de-a lungul noului logo ŠKODA.

 

Un alt punct de vedere.

Trapa panoramică, cu dimensiunea de 1,364 mm in lungime si 870 mm in latime, acţionată electric, vă oferă un sentiment de libertate de nedescris. Astfel, fiecare călătorie cu Yeti Outdoor se transformă într-o aventură.

 

 

noua skoda yeti outdoor interior piele teracota

Confort

 

Design şi diversitate.

Noile modele Yeti au un interior nou - cu volane noi, cu 3 spițe, în șapte variante, noi materiale și modele pentru tapițeria scaunelor, precum și noi elemente decorative pe bord.

 

Sistemul de scaune nu lasă nimic de dorit.

Un element important este, și rămâne, sistemul VarioFlex pentru scaunele din spate ale modelului ŠKODA Yeti Outdoor, care oferă un nivel unic de versatilitate. Cele trei scaune din spate pot fi pliate sau demontate individual. Iar, scaunele din extremități pot fi mutate în lateral atunci când scaunul din mijloc este demontat. Într-o clipă, Yeti este transformat dintr-un automobil cu cinci într-unul cu patru locuri, ceea ce înseamnă mai mult spațiu pentru pasagerii din spate.

 

Mai mult spatiu, Simply Clever!

Spațiul generos este încă odată confirmat pentru modelul Yeti Outdoor. Pasagerii din spate nu dispun de atât de mult spațiu pentru cap în nici un alt SUV compact, ŠKODA Yeti Outdoor oferind 1.027 milimetri. Iar capacitatea portbagajului este de cel puțin 405 litri. Prin demontarea tuturor scaunelor din spate, volumul portbagajului crește la 1.760 litri.

 

 

Tehnologie skoda yeti outdoor tehnologie

 

Şoferul gândeşte şi Yeti cârmeşte.

Yeti este primul model al mărcii cu Asistent Optic pentru Parcare (Optical Parking Assistant), o cameră retrovizoare disponibilă opțional. Aceasta este prima dată când ŠKODA Yeti va dispune de cea mai nouă generație a sistemului automat de parcare. Noul sistem permite modelului Yeti să intre în parcările perpendiculare sau paralele și chiar să iasă din acestea. Noul model ŠKODA Yeti dispune în premieră şi de sistemul automat de blocare și pornire ‘KESSY’.

 

Alături de Columb într-o călătorie de explorare.

Sistemul de radio–navigaţie cu suport hărţi DVD Columbus este un produs high-end cu o serie de funcţii avansate. Dispune de afişaj cu touch-screen de 6,5" cu înaltă rezoluţie şi cititor de carduri SD integrat. Hard disk-ul oferă spaţiu de stocare de 30 GB pentru date de navigaţie şi muzică în format MP3 sau WMA. Sistemul permite în plus navigaţia off-road, ceea ce înseamnă că puteţi marca şi salva rute aflate în afara reţelei de drum cartografiate digital– de ex.

 

Mişcare dinamică în forţă.

Aveţi dificultatea alegerii dintre patru motoare diesel și trei pe benzină - toate acestea fiind supraalimentate și având injecție directă de carburant. Spectrul de performanțe este cuprins între motorul 1.2 TSI de 77 kW și 105 CP și 2.0 TDI de 125 kW/170 CP. Cea de-a cincea generație a transmisiei cu cuplaj Haldex și tracțiune față sau integrală este montată în funcție de caracteristicile motorului. Cu transmisie automată, ŠKODA Yeti utilizează exclusiv cutia de viteze modernă, cu dublu ambreiaj, cu șase sau șapte trepte de viteză (DSG).

 

 

noua skoda yeti outdoor - noua airbaguri de sigurantaSiguranţă

 

Pe mâini bune.

Airbag-ul pentru şofer este amplasat în volan, iar cel pentru pasagerul din dreapta în bord. Acesta din urmă poate fi dezactivat cu ajutorul cheii pentru a monta un scaun de copii pe locul pasagerului. Airbag-urile laterale faţă protejează atât bazinul cât şi toracele şoferului şi pasagerului în caz de impact lateral. Tetierele faţă sunt optimizate pentru asigurarea siguranţei, fiind proiectate special în sensul prevenirii traumelor la nivelul coloanei cervicale în caz de impact din spate.

 

Pernă de aer pentru genunchi.

Airbag-ul pentru genunchi sub coloana de direcţie protejează genunchii şi tibia şoferului.

 

Isofix pentru protecţia micuţilor dumneavoastră.

Cu sistemul Isofix, montarea scaunului de copii devine deosebit de facilă, iar copiii sunt protejaţi în mod optim.